follow Catalog firme » Ambalare printare » Matrite » Judetul BRASOV
  home     Matrite   Judetul BRASOV

Matrite Brasov

ROMIND TG S.R.L (ILFOV)
matrite
0724 *** ***Click aici!
SC PIETRA SRL (ILFOV)
matrite silicon, matrite pavaje
0723 *** ***Click aici!
PFA BOGDAN VIOREL (ARGES)
matrite injectie mase plastice, matrite de injectie
0747 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru matrite completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
matrite brasov, matrite de injectie poliuretan, matrite de turnare sub presiune, matrite de injectie mase plastice, matrite de termoformare mase plastice, matrite injectie poliuretan, matrite injectie plastic (Brasov, BRASOV)
Producator matrite tsp, matrite injectie poliuretan, matrite injectie plastic, stante, cochile de turnare, dispozitive..
0268 *** ***Click aici!
matrite suflare sticle pet, matrite suflare pet (Brasov, BRASOV)
Fondata in anul 2004, plastic technology srl este o companie cu capital privat integral romanesc. firma noastra dispune de o vasta experienta in domeniul cad-cam, asigurand integral fluxul tehnologic de la modelare 3d, proiectare, programare, frezare pe masini unelte cu comanda numerica in 3-5 axe, pana la controlul cnc al pieselor...
0744 *** ***Click aici!
matrite, matrite brasov (Sacele, BRASOV)
Societatea sa nascuta din separarea lui electroprecizia, brasov; in module, avem utilaje foarte performante de electroeroziune pe fir si cu electrod masiv, precum si masini de inalta calificare (freze cu control numeric). utilaje care au urmarit evolutia fabricii de motoare electrice de la care ne am nascut si datorita careia avem un birou de proiectare cu multi ani de experienta si o echipa..
0268 *** ***Click aici!
matrite otel, matrite otel brasov
Ofer: scule pentru prelucrari mecanice (operatii de: strunjire, frezare, filetare, scule speciale, executarea dupa desenul clientului a pieselor din carbura); scule pentru prelucarea cuielor, sarmei, rocilor etc. solutii tehnice la problemele aparute in productie. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0726 *** ***Click aici!
matrite brasov (Brasov, BRASOV)
Societatea executa piese din aluminiu turnate sub presiune precum si operatiuni de prelucrare a acestora. societatea a. morelli imp- exp s.r.l. isi desfasoara activitatea in domeniul turnarii sub presiune a aluminiului in brasov. inca de la inceput, obiectivul nostru a fost acela de a oferi calitatea produselor si servicii prompte clientilor nostri, in sensul de rapiditate si punctualitate a livrarilor, elasticitate si disponibilitate...
0268 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie