follow Catalog firme » Ambalare printare » Matrite » Judetul SIBIU
  home     Matrite   Judetul SIBIU

Matrite Sibiu

PFA BOGDAN VIOREL (ARGES)
matrite injectie mase plastice, matrite de injectie
0747 *** ***Click aici!
ROMIND TG S.R.L (ILFOV)
matrite
0724 *** ***Click aici!
SC PIETRA SRL (ILFOV)
matrite silicon, matrite pavaje
0723 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru matrite completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
matritare metale, matrite sibiu, matrite, matrite metale, matriterie (Sibiu, SIBIU)
Suntem o firma care doreste sa satisfaca cerintele tuturor clientilor. suntem o firma de prelucrari prin aschiere pe strung si freza, si matriterie. misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine...
0788 *** ***Click aici!
matrite pingele, matrite tocuri, matrite talpi
Sc magic hill srl comercializeaza la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata articole pentru industria incaltamintei, in special cea de reparatii (pingele, tocuri, talpi, placi cauciuc), precum si accesorii. in procesul de productie se lucreaza cu matritele proprii, dar si cu matritele clientului. in colaborare cu parteneri specializati putem gasi solutii pentru producerea matritelor potrivite pentru talpi, tocuri si pingele din..
0752 *** ***Click aici!
matrite (Sibiu, SIBIU)
Suntem o firma mica dar in curs de dezvoltare. proiectam si executam : stante, matrite si dispozitive specializate in deformarea plastica la rece a metalului de exemplu avem omologate in productie o gama de dispozitive specializate in executia de elemente din fier-forjat.mai producem elemente din fier-forjat!..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie